Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Σας καλούμε όλους την Πέμπτη 6 Μαρτίου και ωρα 18:00, έξω από το Δημαρχείο Σιδηρόκαστρου, για να παραστούμε όλοι, στην εκδήλωση διαμαρτυρίας  για την εξόρυξη χρυσού στον νομό μας.
Την προηγούμενη Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου, ύστερα από απαίτηση  πολιτών, προς τον Δήμαρχο του δήμου Σιντικής κ. Απόστολο Κρύδα, να τεθεί το θέμα προς συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο της Παρασκευής της 28ης Φεβρουαρίου, λόγω της πληθώρας των θεμάτων που επρόκειτο να συζητηθούν στο παραπάνω συμβούλιο ο δήμαρχος αποφάσισε, να συγκαλέσει έκτακτο δημοτικό συμβούλιο, την Πέμπτη 6 Μαρτίου και ώρα 18.00 με μοναδικό θέμα, τις εξελίξεις σχετικά με την έρευνα και εξόρυξη χρυσού στα όρια του δήμου Σιντικής και τη λήψη απόφασης του δημοτικού συμβουλίου επί του θέματος της έρευνας και εξόρυξης χρυσού. Συμβούλιο το οποίο όπως δήλωσε ο Δήμαρχος  θα εξελιχθεί σε ημερίδα με θέμα την εξόρυξη χρυσού.

Γιαυτό το λόγο σας καλούμε όλους να προσέλθετε στην πορεία διαμαρτυρίας που θα ξεκινήσει από  από το ΚΤΕΛ Σιδηροκάστρου στις 17.30, με κατεύθυνση το δημαρχείο.
Σας καλούμε όλους σε μια ειρηνική διαδήλωση διαμαρτυρίας για ένα ζήτημα που θα μας αφορά όλους και θα επηρεάσει σοβαρά με αρνητικές επιπτώσεις την υγεία μας. 
Είναι ώρα να πάρουμε θέση ευθύνης στις αποφάσεις που λαμβάνονται για εμάς χωρίς εμάς και να έχουμε λόγο σε ότι αφορά τον τόπο και την υγεία μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου